Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Липень » 5 » Міжнародний молодіжний обмін «GreenITIATIVE»
00:04
Міжнародний молодіжний обмін «GreenITIATIVE»

Розшукуємо 2 хлопців для участі в міжнародному молодіжному обміні "GreenITIATIVE", який відбудеться з 2 по 11 вересня 2013 року в Руставі, Грузія. Вас хвилює стан навколишнього середовища не тільки на вашому городі, але й за його парканом? Вам здається, що людство споживає більше, ніж потребує? Що планету врятують не прибирання, а повага до навколишнього середовища та екологічне мислення? Знаєтеся на системі управління відходами та відповідальному споживанні? Вважаєте себе активним? Здатні створити мистецький об’єкт зі сміття? Все це не про вас, але дуже хочеться дізнатися, про що йдеться? Ця можливість для Вас!

 

Вимоги для кандидатів:

-          18-25 років;

-          Володіння англійською мовою на розмовному рівні;

-          Наявність чинного закордонного паспорту;

-          Бажано мати навички сортування сміття та мистецькі здібності;

-          Готовність приймати участь в підготовці до обміну та популяризації результатів проекту.

Більше 30 молодих людей з Азербайджану, Грузії, Польщі, Португалії, Словаччини та України цілий тиждень будуть говорити про сміття, про те, що з ним робити і навіщо. Учасники зможуть поділитися власними навичками та досвідом організації роздільного сміття, спробувати себе в ролі активних громадян, які допомагатимуть мешканцям м.Руставі отримати можливість сортування сміття. Також це можливість виплеску власної креативності в цікавій та екодружній формі.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Організаційний внесок – 15 євро.

Чекаємо ваших анкет (заповнити можна тут https://docs.google.com/forms/d/16Duv-H14mm10lnxC4TyPuJiCIOn0mngtK2-kugW7JZM/viewform) до 20 липня.

***

Молодіжний обмін "GreenITIATIVE", ініційований грузинською організацією Association "Georgian Youth for Europe" та словацькою організацією Slovenský skauting в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб», "YaddashEnlightener Youth Social Union (Азейбарджан), Associação Check-IN - Cooperação e Desenvolvimento (Португалія), Foundation for Education and Development of Civil Society (Польща) відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

Переглядів: 1088 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0