Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Квітень » 8 » Кременчук кольору ночі
20:29
Кременчук кольору ночі

«Колір ночі». Таку назву має музичний колектив з Ржищева, який цієї неділі, а саме 7 квітня, поділився творчістю у «Просторі ідей». До простору, власне, дібрався лише Мишко Бойко – вокаліст, гітарист, автор текстів і музики. Але це ніяк не завадило публіці сповна пізнати той самий колір ночі.

 

На імпровізованому підігріві виступили Олена Маляренко, яка співала пісень на гітарі, а також новостворений гурт «Майя» у складі Олександри Свириденко (солістки) та  гітариста Дмитра з на жаль невідомим громадськості прізвищемJ  Тож, як ви бачите, чекання на виступ гурту було досить цікавим.

Гурт «Колір ночі» утворений в червні 2010року. Тоді учасників було троє, зараз - четверо.  До вашої уваги інтерв’ю з Мишком Бойко.

Чому саме «Колір ночі»?

М: Ми довго думали над назвою. Не хотілося, щоб вона нас характеризувала. Тобто, якби ми назвалися «Банан», то довелося б співати про банани щось. А так «Колір ночі» - щось таке чорне і змістовне, бо біле, як на мене  - пусте.

Як часто у вас бувають концерти? Де виступаєте? Хто запрошує?

М: Взимку мало. До цього були раз на тиждень, Київ та Київська область. Десь самі напрошуємося, десь – запрошують. Виступаємо переважно в клубах. Скоро – 18 травня – виступатимемо на київському фестивалі «Фортеця».

Як ви характеризуєте власний стиль? І чи створюєте для себе такі стильові рамки?

М: Та воно якось само собою виходить. Нас називають «Змістовна рок-музика». Та, під яку радше можна задуматися, ніж трясти тілом.

Хто для вас є прикладом/кумиром в музичній індустрії?

М: Ну то напевно таки старички, як Metallica, Rammstein. Подобається така «попса» як Скрябін, Кому вниз.

Хто пише пісні? І що вас надихає?

М: Та самі пишемо. Цікаві слова надихають J (і тут всі почали згадувати цікаві слова, але кожен посоромився сказати їх вголос)

А яка ваша улюблена власно написана пісня?

М: Ще ненаписана. А з написаних «Сонце ще високо»

Ось так пройшла неділя з «Простором». Музично і натхненно. Пам’ятайте, що смачний чай з печивом, а також купа різних цікавостей чекають саме на вас. Отже приходьте до «Простору»!


Анна Калакуцька 

Переглядів: 985 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0