Вітаю Вас, Гость
Головна » 2012 » Червень » 13 » Кременчуцькі генії крокуватимуть далі!?
20:59
Кременчуцькі генії крокуватимуть далі!?
14 червня об 11 годині в Малому залі № 2 Кременчуцького міського виконкому відбудеться заключна прес-конференція з метою презентації продуктів проекту  «Кроками світових геніїв» - унікальний туристичний маршрут Кременчуком»: туристичного маршруту містом  у вигляді буклету та настільної гри.


Проект реалізовувався з вересня 2011 року по травень 2012. Цим проектом організатори хотіли допомогти у формуванні іміджу Кременчука, як міста європейських коренів, через залучення громадськості до ознайомлення з культурною та історичною спадщиною, пов’язаною з життям та діяльністю особистостей, відомих в Україні та Європі.

Вже відбулася передача комплекту буклетів Кременчуцькому краєзнавчому музею, Центральній бібліотечній системі імені О.М. Горького та Управлінню освіти. На прийдешній зустрічі організатори проекту розкажуть про найцікавіші етапи та моменти під час його реалізації, обговорять труднощі, що виникали, та співпрацю з партнерами, а також обговорять плани на майбутнє та перспективи продовження проекту.

* * *

Метою проекту «Кроками світових геніїв» - унікальний туристичний маршрут Кременчуком», що здійснюється  Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження» є сприяння формуванню іміджу Кременчука, як міста європейських коренів, через залучення громадськості до ознайомлення з культурною та історичною спадщиною, пов’язаною з життям та діяльністю особистостей, відомих в Україні та Європі, шляхом розробки нового унікального туристичного маршруту у вигляді настільної гри «Кроками світових геніїв» та туристичного буклету. 
Переглядів: 954 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0