Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Грудень » 27 » Країна вогню, що об'єднує
17:29
Країна вогню, що об'єднує

З 7 по 15 грудня 2013 р. у надзвичайному місті Гянджа в Азербайджані проходив тренінг курс «Intercultural learning at its best». Організація Bridge to the future дуже гостинно прийняла і розмістила в готелі «Ramada Plaza» учасників із Грузії, Італії, Нідерландів, Польщі, Румунії, Іспанії, Турції та України. 

 

Враження від Олі Мартинець: "Обізнані та професійні тренери Kayla та Sebastian змогли створити дуже дружню і теплу атмосферу на проекті та навчили нас багатьом цікавим та корисним речам. Ми підіймали соціальні, молодіжні питання, обговорювали проекти та створювали нові, втілюючи свої ідеї. Учасники швидко знайшли спільну мову і добре розуміли один одного, не дивлячись на різні національності, культури, релігії. У форматі неформального навчання, ми спілкувались, вирішували поставлені задачі, готували презентації, створювали невеличкі вистави в інтернаціональних групах. Дуже сподобались завдання, що проходили у місті. Ми мали змогу дізнатися про історію старовинної Гянджі, погуляти вулицями, яким понад чотири тисячі років, поспілкуватися з місцевими жителями, відчути особливості східної культури, її традиції.

Ми були учасниками і співорганізаторами конференції, яка була присвячена тому, що місто Гянджа обрали молодіжною столицею Європи 2016 року. На цьому заході були присутні мер міста, урядовці, активна молодь Азербайджану. Ще раз побачили і почули, що Азербайджан розвивається, приймає молодіжні проекти, програми, прагне бути справді європейською державою.


Азербайджан об’єднав мене з молоддю інших країн та створив міцні дружні стосунки. Цей тиждень був незабутнім, повен нових вражень, приємних спогадів та щирих почуттів. "

Відгук від Ельнари Керімової: "З превеликим задоволенням хочу виразити вдячність Євро-клубу та організації «Міст у майбутнє» за надану можливість участі у тренінгу. Все було організоване на вищому професійному рівні. Навчання проходило в інтерактивній формі, тому час летів непомітно. Навчаючись основам міжкультурної взаємодії у формі різноманітних ігор, учасники змогли на власному досвіді могли відчути різницю культур, світоглядів, навчитись толерантності тощо. Особливо корисним було те, що організатори заходу зібрали представників з 10 різних країн, різних конфесій, культур! Тому ми мали можливість відчуту іншу культуру як в рамках навчальних годин, так і у вільний час. Особливо запам’ятався вечір, коли всі учасники представляли свою країну, національні страви та напої, пісні та танці!!!Крім того, організатори заходу (представники Азербайджану) пригостили вечерею з національних страв, познайомили з ключовими пам’ятками, представили учасникам своє місто – Гяндже . Це місто стане столицею європейської молоді в 2016 року, та неодмінне це місто назавжди запам’ятається мені чудовими людьми, яких там зустріла.

Наприкінці тренінгу ми мали можливість ознайомитись з основами проектного менеджменту, що було дуже доречно, адже познайомившись с представниками громадських організацій з інших країн, захотілось написати якомога більше спільних проектів та знайти нагоду зустрітись всім ще багато і багато разів!

Я впевнена, що кожен учасник привезе до своєї країни не тільки знання з міжкультурної взаємодії, масу позитивних емоцій, а також зв’язки з іншими організаціями для подальшого взаємовигідного партнерства."

Переглядів: 1005 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0