Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Квітень » 14 » Акторство як частина життя
20:01
Акторство як частина життя

Вчора, в суботу 13-го квітня, "Простір ідей" уже звично дивував відвідувачів. Що перше приходить на думку, коли ви чуєте словосполучення "акторське мистецтво"? Можливо, ви згадуєте червону доріжку, чи свій улюблений фільм. Для когось, можливо, акторство - це частина життя. І тих, і інших "Простір" об'єднав серед своїх жовтих стін.

 

Майстерню з азів акторської майстерності провела Тимофєєва Олена Борисівна, керівниця народного театру "Лілея" при КРНУ. Усім присутнім вона з самого початку порадила: "Ставтеся до життя як до гри". Добре, сказали присутні і завзято проходили крізь усі "творчі випробовування", які Олена Борисівна для них підготувала.  Спочатку учасники малювали свої страхи на папері, який згодом рвали на шматки. Наступні випробовування не забарились. Це були такі ігротехніки як "Томатна атака", де, здавалося б, дорослі серйозні люди, намагалися вберегтися від атаки уявних помідорів. До речі, хороша підготовка, якщо ви артист-лузер, розлючена публіка не перебирає нічим:)  Наступним етапом творчих мук була гра "Подіумна модель", де один з учасників виходив на імпровізований подіум, "вдягав" на себе уявний костюм (наприклад, пуанти чи перука 18-го століття), і в такому вигляді проходив по імпровізованому подіумі, після чого отримував заслужену порцію аплодисментів. Гра "Крокодил" була на черзі. Ніхто не міг уявити, що це буде настільки смішно. В цій грі люди без жодного слова мають показати жестами певне слово, а інші мають його угадати. Слова були різними, деякі  - відверто складними та нереальними. Чи змогли б ви, наприклад, описати жестами слово "мітохондрія"? Ні? А ми змогли. Ну майже. А кульмінацією усієї події став ритуальний танець первісних людей перед мисливством. Так, саме це.

Одним словом, це було круто. Не вірите? То приходьте і перевірте самі! Наступна майстерня від Олени Борисівни відбудеться уже 20-го травня, бо як то кажуть, "хорошого багато не буває". Наше печиво та чай мріє, щоб його з'їли саме ви! Чесно-чесно. Приходьте, друзі, ми будемо вам раді!


Переглядів: 932 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0