Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Травень » 14 » 32 травня розширює кордони: на черзі Кременчук
10:33
32 травня розширює кордони: на черзі Кременчук

16-17 травня у Кременчуці Молодіжна організація "СТАН" проведе серію інтерактивних заходів у рамках молодіжної просвітницької програми "Тридцять друге травня".

До Кременчука на святкування Днів Європи завітають представники МО "СТАН" Ярослав Мінкін (Луганськ, Україна) і Ганна Остафійчук (Міделбург, Нідерланди). Гості намагатимуться активізувати громаду у вирішенні соціальних проблем регіону, просуванні прав людини та демократичних реформ в українському суспільстві. На мешканців міста чекають жваві дискусії на теми дотримання прав людини, небезпеки фашизму та ксенофобії, а також нові знайомства та багато корисної інформації. Участь у всіх заходах безкоштовна.

Програма:

16 травня

15:00 – Тренінг з подолання стереотипів "Зроби крок вперед" ("Простір ідей", вул. Чапаєва, 36-б).

17 травня

15:00 – Вуличний університет: лекція "Мультикультурний салат суспільства: як живе Європа" (парк Миру)

19:00 - Перегляд та обговорення фільму про трансформацію міського простору "Перетворення Боготи/Bogotachanges" (парк культури і відпочинку "Придніпровський", "П’ятак" або (у разі дощу) – "Простір ідей")

Нагадаємо, що програма "Тридцять друге травня" реалізовується на теренах Луганської та Донецької областей. Останні події в країні, агресія та загроза демократії викликали зацікавленість у програмі серед представників інших регіонів України. Організатори ставлять за мету підвищення правової освіти молоді, пропагування загальноєвропейських цінностей та профілактику поширення ультраправих (фашистських) поглядів серед молоді. Заходи програми відбуваються за підтримки National Endowment for Democracy (NED).

Контакти:

Юлія Діонісьєва, координатор програми "Тридцять друге травня", +380508774345

Ярослав Мінкін, головний експерт, +380953495325

Електронна пошта програми: stan.art.group @ gmail.com

Переглядів: 925 | Додав: OlegO | Рейтинг: 0.0/0