Вітаю Вас, Гость
Головна » 2012 » Січень » 11 » 16 січня - захист робіт конкурсу «Україна в Європі, Європа в Україні:очима молоді 2011-2012»
21:41
16 січня - захист робіт конкурсу «Україна в Європі, Європа в Україні:очима молоді 2011-2012»
16 січня о 14.00 в приміщенні  Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського (ауд. 1320) відбудеться захист робіт, надісланих на перший (обласний) етап конкурсу творчих та пошукових робіт  «Україна в Європі, Європа в Україні:очима молоді 2011-2012».


КІПЦ «Європейський клуб» у співпраці з Європейським клубом Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського виступає координатором Першого (обласного) етапу конкурсу пошукових та творчих  робіт «Україна в Європі, Європа в Україні: очима молоді 2011-2012» 

Основною метою конкурсу є поглиблення знань молоді про Європу, формування європейського світогляду, необхідного громадянину України для успішної самореалізації на сучасному етапі, більш глибокого усвідомлення європейської ідентичності України та регіону, дослідження міжкультурних зв'язків України з країнами Європи.

Перший тур конкурсу охопив 12 областей України. В цьому році до нього приєдналась і Полтавська область.

На конкурс надійшло 20 робіт від майже 40 учасників – деякі роботи були колективними. Участь прийняли молоді люди з навчальних закладів Кременчука, Лубен та с. Піщане.

Загальна тематика робіт:
  • європейські культурно-історичні та торговельно-економічні зв’язки України, її регіонів і міст;
  • загальний розвиток історії та культури України в європейському контексті;
  • внесок представників України в розвиток європейської культури та представників інших країн Європи в історію України, її регіонів і окремих міст.

Перевага надавалась роботам, пов`язаним з дослідженнями Полтавської області.

На конкурс були надіслані роботи 2 категорії – творчі  та пошукові. Серед творчих робіт були фоторафії та вірш, серед пошукових – дослідження як окремих особистостей, так і окремих пам`яток.

Всі учасники отримають сертифікати, переможців чекають ціні призи. Найкращі роботи будуть надруковані у Всеукраїнському збірнику. Переможець отримає можливість захищати честь своєї області у другому, Всеукраїнському етапу конкурсу, котрий відбудеться у м. Чернівці у квітні 2012 року.

Переможці будуть визнані за допомогою журі. До складу журі конкурсу увійшли науковці з Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського та спеціаліст з Управління освіти виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.

***

Конкурс організовано Товариством "Український Народний Дім в Чернівцях" за підтримки Міжнародного Фонду "Відродження" та Мережі Центрів європейської інформації України. Координатор конкурсу у Полтавській області - Громадське об`єднання Кременчуцький інформаційно-просвітницький Центр "Європейський Клуб" у партнерстві з управлінням освіти виконкому Кременчуцької міської ради.

Tel: +38-068-643-47-80 (Пінчук Діана)
E-mail: pinchuk.diana@gmail.com

Переглядів: 1016 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0